logo
0

Lacoste Eau de Lacoste Noir EDT

  • Eau de
50ml SKLADOM
Nájdete v kategóriách
Lacoste / Eau de Lacoste Noir
Alebo vyskúšajte ďalšie produkty z línie Eau de Lacoste Noir:
Eau de
Eau de Lacoste Noir EDT 100ml
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
** Eau de Lacoste L.12.12 Noir ** je rad * pánskej kozmetiky s drevito korenistou vôňou * doplnenú o sviežosť melónu. Patrí do kolekcie pánskych parfumov inšpirovaných dômyselnosťou a eleganciou legendárneho polo tričká.

Francúzsky tenista René Lacoste vytvoril prvý polo triko v roku 1927 pod kódom L.12.12. V roku 2011 uviedla spoločnosť ** Lacoste ** tri pánskej vône inšpirované práve ním. Sú všetky športovo ladené, napriek tomu má každá iný charakter.

V roku 2013 doplnila spoločnosť Lacoste kolekciu parfumom ** Eau de Lacoste L.12.12 Noir **. Táto * intenzívna a napriek tomu osviežujúca vôňa * predstavuje potešenie z dlhej a teplé letné noci. Počiatočné svieže tóny melóna prechádzajú do koreneného akordu bazalky, verbeny a levandule. Drevitý základ doplnený o pačuli a zvodnú horkú čokoládu, spolu s čiernou farbou tejto nevšednej kompozície, vyžarujú * bezstarostnú eleganciu.
*
Doprajte si tiež vy * bezstarostnosť a eleganciu * s toaletnou vodou ** Eau de Lacoste L.12.12 Noir **. Doplňte ju ďalšími produktmi z rovnakej rady pre ešte väčšiu intenzitu a výdrž.

Zloženie

Hlava - vodný melón
Srdce - bazalka, levanduľa, verbena
Základ - kašmírové drevo, kumarín, pačuli, čokoláda
Eau de