logo
0

Beurer Profesionálna sada na manikúru a pedikúru MP 100

  • Profesionálna sada
AKCIA SKLADOM
Alebo vyskúšajte ďalšie produkty z línie Manikúra a pedikúra:
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Profesionálna sada na manikúru a pedikúru MP 100

- profesionálna sada na manikúru / pedikúru
- rad ELLE by Beurer
- 10 veľmi kvalitných zafírových nástavcov
- max
- 22 300 ot./min.
- vhodné pre diabetikov
- chod doľava aj doprava
- sieťová prevádzka
- vhodné aj pre umelé nechty

Použitie:
Zafírový kužeľ jemný
Vhodný pre odstraňovanie suchej kože, stvrdnutej kože alebo otlakov na chodidle alebo na päte a na úpravu nechtov. Neodstraňujte celú vrstvu stvrdnutej kože z dôvodu zachovania prirodzenej ochrany pokožky.

Zafírový kužeľ hrubý
Vhodný k rýchlemu odstráneniu silnej vrstvy stvrdnutej kože alebo veľkých otlakov na chodidle a na päte, tento nadstavec slúži na ošetrenie väčších plôch. Neodstraňujte celú vrstvu stvrdnutej kože z dôvodu zachovania prirodzenej ochrany pokožky.

Zafírový kotúč jemný
Vhodný pre pilovanie a úpravu nechtov, zafírový kotúč s jemnou zrnitosťou. Zvláštnosťou tohto zafírového kotúča je, že rotuje iba vnútorná brúsny kotúč, vonkajší rám zostáva pevný, tým je umožnené presné pilovanie nechtov bez nebezpečenstva, že rýchlo rotujúce kotúč spáli kožu.

Zafírový kotúč hrubý
Vhodný pre pilovanie a úpravu nechtov, zafírový kotúč s hrubou zrnitostí.S týmto nástavcom si môžete sami opilováním skrátiť hrubé nechty, pretože nástavec rýchlo odstraňuje veľké plochy nechtov, mali by ste postupovať opatrne.

valcová frézka
Vhodná pre obrúsenie zrohovatelého povrchu nechtov na nohách i pre ich vyhladenie nahrubo valcovou frézku priložte vodorovne k povrchu nechtu a krúživými pohybmi pomaly odstraňujte požadovanú vrstvu nechtu.

Frézka plamínkového tvaru
Vhodná k odstráneniu zarastených nechtov, frézku opatrne priložte na ošetrované miesto a odstráňte potrebné časti nechtu.

Zafírová frézka guľatá
Vhodná k opatrnému odstránenie kurích ôk, ak tento nadstavec používate, uvedomte si, že pri odstraňovaní kurích ôk rýchlo preniknete hlboko do kože a tak môžete poškodiť okosticu.

Frézka na nechty
Vhodná pre uvoľnenie zarastených nechtov a obrúsenie odumretých čiastočiek nechtov, frézku na nechty používajte s nízkymi otáčkami.

plstený kužeľ
Vhodný na uhladenie a vyleštenie okrajov nechtov po pilovaní aj na vyčistenie povrchu nechtov, nechty šúchajte vždy krúživými pohybmi a nenechávajte plstený kužeľ pôsobiť na jednom mieste príliš dlho, pretože by trením mohlo dôjsť k nárastu tepla.

Nástavec pre použitie nadstavcov s brúsnym papierom
Vhodný pre nasadenie nástavcov s brúsnym papierom.

Nástavec s brúsnym papierom
Vhodný pre odstraňovanie suchej kože, stvrdnutej kože alebo otlakov na chodidle alebo na päte a na úpravu nechtov, zvláštnosťou jednorazových nástavcov s brúsnym papierom je, že je po použití je možné z nadstavca stiahnuť a vyhodiť.

Balenie obsahuje celkom 30 jednorazových nástavcov
Neodstraňujte celú vrstvu stvrdnutej kože z dôvodu zachovania prirodzenej ochrany pokožky.

Ochranný kryt proti prachu z nechtov
Zabraňuje vírenie prachu z nechtov.
Profesionálna sada