logo
0

Herbamedicus Konská masť Forte chladivá 250 ml

  • Konská masť
AKCIA SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
KONSKÁ MASŤ FORTE CHLADIVÁ je vyrobená podľa tradičnej, generáciami preverenej receptúry s vysokým obsahom extraktov plodov pagaštanu konského, kostihoja, rozmarínu, arniky a je obohatená o množstvo rastlinných bioaktívnych látok podľa poznatkov modernej vedy. Vyvážený obsah týchto substancií zaručuje široký a silný účinok. Kombinuje uvoľňujúce účinky silíc s priaznivým pôsobením výťažkov z bylín. Balzam rýchlo vyvolá intenzívne osvieženie a prekrvenie, čím zvyšuje pôsobenie účinných látok a tým urýchľuje rekonvalescenciu

KONSKÁ MASŤ FORTE CHLADIVÁ OBSAHUJE 25 BYLÍN, O KTORÝCH JE ZNÁME, ŽE POMÁHAJÚ:
* pri reumatických stavoch,
* pri opuchoch kĺbov,
* pri ischiatických ťažkostiach,
* pri kŕčových žilách

PRODUKT KONSKÁ MASŤ FORTE CHLADIVÁ OBSAHUJE:
* Pagaštan konský - obsahuje účinné látky aescín, triesloviny a flavonoidné glykozidy. Tieto zložky sa podieľa na zvyšovaní elasticity cievnych stien, zvyšujú obehovú rýchlosť, žilový odtok a obmedzujú tvorbu opuchov kĺbov. Majú tiež výrazný protizápalový a hojivý účinok.
* Kostihoj lekársky - hlavnou zložkou je alantoín, ktorý podporuje regeneráciu. Účinne urýchľuje obnovu buniek a odstraňuje pocit únavy. Výrazne tiež napomáha pri riešení poúrazových stavov.
* Borievka obyčajná - aktivuje lymfatický systém, čím napomáha odstraňovať toxické látky. Účinne urýchľuje regeneráciu

BALENIE
250 ml

UPOZORNENIE
Určené na vonkajšie použitie. Zabráňte vniknutiu do očí, na sliznice a poranenú kožu. Pri použití v oblasti kŕčových žíl tieto miesta nemasírujte, ale iba zľahka potierajte! Zriedkavo sa môže vyskytnúť alergická reakcia na niektorú z bioaktívne zložiek prípravku. Krajina pôvodu Švajčiarsko


Použitie:
Po nanesení na postihnuté miesto úplne vmasírujte také množstvo gélu, aké pokožka absorbuje. Pre zvýšenie účinnosti je tiež možné použiť zábal s hrubou vrstvou gélu.
Konská masť