logo
0

DS Laboratories Nia Fix Instant Bond and Cuticle Restructuring System - Kúra na poškodené vlasy

  • Nia Fix
1ml SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Nia Fix Instant Bond and Cuticle Restructuring System - Kúra na poškodené vlasy

Profesionálne ošetrenie na okamžité vyhladenie a regeneráciu vlasov
NIA FIX je revolučná dvojzložková kúra, ktorá ozdravuje a vyhladzuje povrch vlasov. Efektívne vypĺňa väzby a trhliny na povrchu vlasov, opravuje štruktúru vlasových vlákien v ich jadre a obnovuje ich pružnosť. Suché, farbené alebo zosvetľované vlasy sú po použití zdravé, lesklé a hebké na dotyk.

Neobsahuje silikóny a minerálne oleje a obnovuje rozbité väzby vo vlasoch počas chemického ošetrenia aj po ňom. Doprajte si profesionálnu starostlivosť v pohodlí domova.

Regeneruje chemicky poškodené vlasy a rozstrapkané končeky
Opakované farbenie a zosvetľovanie vlasy stále viac poškodzuje. Sú potom suché a polámané. Kúra NIA FIX reštrukturalizuje vlas zvnútra. Výsledkom sú zregenerované, pevné a pružné vlasy od korienku po končeky.

Zabraňuje lámaniu a krepovateniu
Dvojzložková kúra nielen opraví už napáchané škody na vlasoch, preventívne ich posilní, aby boli pripravené na budúcu záťaž a ďalej sa nelámali.

Použitie:
Krok 1: Umyte si vlasy obľúbeným šampónom a opláchnite.
Krok 2: Bond Creator Foam naneste na celú dĺžku vlhkých vlasov – od korienkov až po končeky a rovnomerne vmasírujte do vlasov. Nechajte 20 minút pôsobiť. Neoplachujte.
Krok 3: Energizing Hair Mask: Masku naneste a vmasírujte do celej dĺžky vlasov. Opäť nechajte 20 minút pôsobiť a opláchnite.

Pre optimálny účinok aplikujte kúru 1x týždenne.
Nia Fix