logo
0

Beauty-relax RFlift BR-1500 - Kozmetický prístroj na vrásky

  • RFlift BR-1500
AKCIA SKLADOM
Alebo vyskúšajte ďalšie produkty z línie Kozmetické prístroje:
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
RFlift BR-1500 - Kozmetický prístroj na vrásky

Kozmetický prístroj BeautyRelax RFlift je univerzálny pomocník na komplexné ošetrenie vašej pleti. Ponúka moderné technológie: rádiofrekvencia, EMS pulzná terapia, vibrácie, fotónová terapia. Vhodný pre všetky typy pleti. Vykonáte všetky fázy ošetrenia pleti. Vysoký výkon pre dosiahnuteľné výsledky. Bezpečné a bezbolestné používanie.
EMS pulzná terapiaAplikačná hlavica pri kontakte s pleťou prenáša jemné elektrické pulzy. Výkon a frekvencia elektrických pulzov sú špeciálne upravené tak, aby umožnili ošetrenie tváre. Elektrické pulzy prenikajú cez vrchnú časť pokožky priamo k tvárovým svalom. Kolagénne a elastické vlákna sú mechanicky stimulované. V oblasti tváre docielite zlepšenie textúry pokožky, jej tónu a nárastu elasticity. Pleť má omladený a prežiarený vzhľad.
VibrácieSprávna funkcia lymfatického systému platí nielen pre telesné končatiny, ale aj pre našu tvár. Pokiaľ máme lymfu a krvný obeh v poriadku, odvod nečistôt z krvi prebieha násobne lepším spôsobom. Zlepšenie krvného obehu = stimulácia lymfatického systému = lepší odvod nečistôt a škodlivín z tela = krásna a zdravá pleť. Jednoduchá rovnica, ktorá platí nielen pre tvár, ale aj pre celé naše telo. Jemná vibračná masáž patrí z technologického hľadiska medzi najjednoduchšiu, ale zároveň veľmi účinnú techniku ošetrenia pleti.
Fotónová terapiaSvetlo je zjednodušene viditeľná časť elektromagnetického žiarenia rôznej frekvencie. Dosahuje rôzne vlnové dĺžky v intervale 390 až 760nm (nanometrov). Ľudské oko je schopné vnímať svetlo s vlnovými dĺžkami v rozsahu od 400 do 800nm. Pri fotónovej terapii preniká svetlo do tela ako prúd energie vo forme fotónov. Je vedecky dokázané, že rôzne vlnové dĺžky svetla majú za následok špecifické účinky pri starostlivosti o pleť. Štúdie overili reálny pozitívny terapeutický prínos pre živé tkanivá a organizmy na bunkovej úrovni. BeautyRelax RFlift ponúka funkciu červeného a modrého svetla.

ČERVENÉ SVETLO
podporuje prirodzenú tvorbu kolagénu
priaznivý vplyv na elastické vlákna
zvýšenie účinnosti vstrebávania účinných látok kozmetických prípravkov
zlepšenie cirkulácie krvi v podkožnom tkanive
bráni v tvorbe pigmentu

MODRÉ SVETLO
aktivuje porphyríny
chemická reakcia, ktorá ničí škodlivé baktérie
antibakteriálny a protizápalový účinok
prevencia proti tvorbe akné
bezpečné a efektívne ošetrenie

TECHNICKÉ PARAMETRE:
- Materiál: kombinácia plastu a nerez ocele.
- Vlnová dĺžka červeného svetla: 625 nm.
- Vlnová dĺžka modrého svetla: 465 nm.
- Priemer aplikačnej hlavice: 5 cm.
- výkon: max 5 W.
- Napájanie: nabíjacie batérie.
- Nabíjanie: adaptér 220 V (súčasťou balenia).
- Rozmery: 18x5x5 cm.
- Hmotnosť: 150 g.

Používajte podľa návodu.
RFlift BR-1500