logo
0

Beauty-relax Peelmax Hot & Cold - Diamantová mikrodermabrázia

  • Peelmax Hot
AKCIA SKLADOM
Nájdete v kategóriách
Beauty-relax / Kozmetické prístroje
Alebo vyskúšajte ďalšie produkty z línie Kozmetické prístroje:
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Peelmax Hot & Cold - Diamantová mikrodermabrázia

Kozmetický prístroj Peelmax Hot & Cold kombinuje hneď niekoľko technológií na efektívne ošetrenie pleti. Ponúka diamantovú abraziu pleti, vákuové čistenie kožných pórov, vysokofrekvenčné vibrácie, pôsobenie tepla alebo chladu. BeautyRelax Peelmax Hot & Cold vám pomôže udržať pleť zdravú a krásnu v pohodlí domova.
Aplikátor s abrazívnym povrchom v kombinácii s vákuovým sanímPrístrojová metóda diamantovej mikrodermabrázie pracuje na princípe veľmi jemného mechanického peelingu. Aplikačná hlavica s abrazívnym povrchom obrusuje vrchnú vrstvičku pleti, čistí a oživuje ju. Zlepšuje sa prekrvenie pokožky, dochádza k stimulácii kolagénových a elastických vlákien. Výsledkom je hladšia a svieža pleť už po prvom použití. Kožné póry sú výrazne jemnejšie. Použitie aplikátora s hladkým povrchom je účinné na vytiahnutie nevzhľadných čiernych bodiek. Silu vákuového nasávania je možné regulovať v 4 stupňoch výkonu.
Vysokofrekvenčné vibráciePlochý aplikátor generuje vysokofrekvenčné vibrácie. Kozmetickú handričku alebo obrúsok uchytíte pomocou magnetického krúžku. Vibrácie pri kontakte aplikátora s pleťou napomáhajú zachytiť všetky zvyšné nečistoty.
Pôsobenie teplaHlavným účinkom pôsobenia tepla na pleť je otvorenie kožných pórov. V kozmetickom štúdiu sa po odlíčení pleti používa práve tento krok. Nech už nasleduje akákoľvek ďalšia procedúra. Roztiahnutie kožných pórov je elementárny základ pre hĺbkové vyčistenie pleti. Ďalej sú póry schopné absorbovať výživové látky z kozmetických prípravkov hlbšie do pokožky.
Pôsobenie chladuNaopak chlad všeobecne má upokojujúce účinky na pleť. Doma používame studený uterák, pokiaľ máme vysokú teplotu alebo je pleť začervenaná a podráždená. Chlad okrem iného sťahuje kožné póry. Kozmetický prístroj BeautyRelax ocení najmä užívateľ s veľmi senzitívnou pleťou citlivou na vonkajšie podnety. Pokiaľ pleť ľahko začervenie, ako sa tomu stáva po kozmetickom ošetrení, chlad pleť upokojí a prispeje k návratu farby pleti späť do normálu.
Účinky pôsobenia chladuOkamžité upokojenie pleti na záver ošetreniaProtizápalový účinokPotlačenie vzniku opuchovAktivácia samoozdravných procesov pleti
Optimálny postup ošetrenia pleti krok za krokom: 1) Základné čistenie pleti pomocou vysokofrekvenčných vibrácií2) Otvorenie kožných pórov pomocou zahriateho plochého aplikátora 3) Vytiahnutie čiernych bodiek pomocou plastového oblého aplikátora4) Jemné obrúsenie odumretých kožných buniek pomocou aplikátora s hrubším povrchom ochladeného plochého aplikátora
Používajte podľa návodu.

Technické parametre:
- 4 úrovne nastavenia intenzity vákuového sania (až 59kPa)
- oLED displej
- režim vákuového nasávania v kombinácii s rôznymi druhmi aplikátorov
- režim vysokofrekvenčnej vibrácie
- režim pôsobenia tepla: 45 ° C
- režim pôsobenia chladu: 15 až 17 °C
- indikácia stavu batérie, intenzity vákuového sania a režimu tepelnej terapie
- aplikátor s abrazívnym povrchom na odstránenie odumretých kožných buniek
- celkom 4 vymeniteľné aplikátory na ošetrenie pleti
- napájanie: USB káblom (súčasťou balenia)
- nabíjacie napätie: 5V
- výkon: 5W
- kapacita batérie: 1000mAh 3,7V
- rozmery: 19 x 4 x 4,5 cm
- hmotnosť: 154 g

VLASTNOSTI:
- diamantová mikrodermabrázia,
- vysoko účinné mechanické čistenie pleti,
- zlepšuje prekrvenie pleti,
- stimuluje kolagénové a elastické vlákna,
- zanecháva pleť hladkú a sviežu,
- ihneď po procedúre je možné použiť kozmetické prípravky.
Peelmax Hot