logo
0

Babor Essential Care Moisture Balancing Cream - Pleťový krém na zmiešanú pleť

  • Essential Care
50ml SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Essential Care Moisture Balancing Cream - Pleťový krém na zmiešanú pleť

Zmiešaná a mastná pleť sa často javí ako najnáročnejšie typy pleti, pretože vyžadujú holistickú starostlivosť pre svoje špecifické potreby pleti, pričom si stále zachovávajú základné funkcie pleti. Essential Care Moisture Balancing Cream je ľahký gélový krém, ktorý intenzívne hydratuje suché miesta a zároveň zmatňuje.

Aj keď je pokožka náchylná na nadmernú produkciu mazu, hĺbková hydratácia je nevyhnutná, aby funkcie pokožky zostali čo najzdravšie.

Essential Care Moisture Balancing Cream obsahuje pantenol a polysacharidy, ktoré dodávajú pokožke intenzívnu hydratáciu. Hĺbková hydratácia je podporovaná fermentovaným aloe vera, teda redukujú suché miesta.

Ryžový škrob obsiahnutý v Moisture Balancing Cream má zmatňujúci účinok. Ten má za úlohu vyrovnávať obzvlášť mastné oblasti pokožky.

Komplex účinných látok obsahuje aj extrakt z Cistus, ktorý chráni pokožku pred vonkajšími vplyvmi prostredia, ako je oxidačný stres alebo škodlivé účinky modrého svetla. Týmto spôsobom ľahký gélový krém zabraňuje predčasnému starnutiu pokožky spôsobenému okolitým prostredím.

Vďaka tomuto šikovnému zloženiu aktívnych látok pôsobí Moisture Balancing Cream cielene na špeciálne potreby pleti mastnej a zmiešanej pleti a stará sa o ňu 24 hodín denne. Pleť vyzerá trvalo vyvážená a svieža.
Essential Care