logo
0

Renovality Moringový olej lisovaný za studena

  • Moringový olej
100ml SKLADOM
Nájdete v kategóriách
Zdravie / Prírodná kozmetika
Renovality / Oleje
Alebo vyskúšajte ďalšie produkty z línie Oleje:
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
POPIS
Rastlinný olej lisovaný za studena. Moringou oleifera, malý, opadavý strom, pôvodom z Indie. Dosahuje výšku maximálne 15 metrov. Je považovaný za "Elixír života". Je ideálny pre vysušenú a aknóznu pleť. Tento olej je naozaj dar z nebies. Moringový olej má v kozmetike vynikajúcimi výsledkami. Ide o osvedčený prostriedok proti vráskam na tvári, na krku a okolo očí. Tento olej obnovuje vitalitu a pevnosť pleti a nádherne vám rozžiari tvár. Používa sa aj na akné a rôznych pigmentáciou na tvári. Moringový olej je prostriedok pre vitalitu vašich vlasov a vlasovej pokožky. Vyskúšajte ju na suché, lámavé vlasy bez vitality. Súčasne pôsobí proti tvorbe lupín a proti svrbenie hlavy.

AKO POUŽÍVAŤ
Používajte denne na pokožku alebo pleť. Ideálneho výsledok dosiahnete pri nočnej aplikáciu po odlíčení pokožky. Kvapkadlom odoberte z fľaštičky požadované množstvo oleja do dlane ruky, prehrejte v dlani a potom aplikujte na pleť. Votrite do kože.

Vlasové tonikum: Olejom masírujte pokožku hlavy a potom votrite do vlasov po celej dĺžke, zabaľte do uteráka a nechajte 10 minút pôsobiť, potom opláchnite. Takéto ošetrenie pomôže vlasom suchým, lámavým a bez vitality. Súčasne pôsobí proti tvorbe lupín a proti svrbeniu hlavy.

BALENIE
100 ml

UPOZORNENIE
Určené len na vonkajšie použitie. Skladujte na suchom a tmavom mieste pri izbovej teplote. Po otvorení spotrebujte do 3 mesiacov.
Moringový olej