logo
0

Valera Swiss Steel-Master Chrome - Profesionálny fén

  • Swiss Steel-Master
AKCIA SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Swiss Steel-Master Chrome - Profesionálny fén

Profesionálny fén s výkonným profesionálnym AC motorom s dlhou životnosťou až 2000 hodín.
Ionizačné funkcie – negatívne nabité ióny sú častice, ktoré prečisťujú vzduch. V prírode sa vyskytujú vo veľkom množstve po búrke, keď je vzduch čistejší a revitalizujúci. Fény s ionizačnou funkciou majú generátor, ktorý produkuje milióny očisťujúcich negatívnych iónov čo spôsobuje, že vlasy zostávajú hydratované. Hydratácia zabraňuje krepateniu vlasov, má regeneračné účinky, zanecháva vlasy jemné, lesklé, ľahko rozčesateľné a zväčšuje ich objem.

COLORCARE – farbené vlasy majú tendenciu sa pod horúcim vzduchom vysušovať a strácať lesk, fény so značkou COLORCARE chránia vlasy pred stratou farby, lesku, vysušením a udržuje ich vitálne po dlhú dobu vďaka trom vlastnostiam:1. tvorba negatívnych iónov pre hydratáciu vlasov, 2. lepšie vysušenie pri nižšej teplote hlavne vďaka rýchlemu prúdeniu vzduchu, čo urýchľuje sušenie aj pri nižšej teplote,3. presné nastavenie teploty.
Profesionálna 3m šnúra so systémom Rotocord. Rotocord je prevratná patentovaná novinka, ktorá umožňuje otáčanie šnúry o 360 ° čo zabraňuje zamotaniu šnúry, jej poškodeniu a uľahčuje manipuláciu s fénom. Rotocord je svetovou novinkou, ktorá bola vyvinutá a vyrobená pod značkou Valera.

Bezpečnostné výhrevné teleso s vlnitou štruktúrou – tento typ výhrevného telesa sa vyznačuje vysokou kvalitou, bezpečnosťou, stálou teplotou vzduchu a taktiež má dlhšiu životnosť ako bežné špirálové výhrevné teleso.
Technológia Smart Airflow – táto technológia optimalizuje prúdenie vzduchu cez fén od zadného filtra, kde je vzduch nasávaný až po predný otvor, kde vzduch vychádza. Smart Airflow technológia umožňuje fénom dosahovať vynikajúce výkonnostné vlastnosti – premena energie (W), prúdenie vzduchu (m3/h), tlak vzduchu (Pa), rýchlosť vzduchu (km/h) a nízka hlučnosť (dB(A)).

Touch Me Cool - 2 ultra úzke vzduchové trysky (6 a 7,5 cm), ktoré zostanú vďaka špeciálnemu dvojvrstvovému systému chladné aj počas používania fénu a je možné s nimi ľahko manipulovať.

VLASTNOSTI:
- 2100 W profesionálny ionizačný fén,
- výkonný AC motor,
- ionizačný generátor,
- 3 nastavenia teploty/2 rýchlosti,
- tlačidlo studeného vzduchu,
- odnímateľný kovový filter,
- pochrómované kovové telo fénu,
- touch Me Cool vzduchová tryska,
- ohybná 3 m šnúra s rotocordom,
- súčasťou difuzér a úložné vrecko.

Používajte podľa návodu.
Swiss Steel-Master