logo
0

Salin Salin S2 soľný prístroj pre čistenie vzduchu

  • Salin S2
AKCIA SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Prístroj SALIN S2 využíva absolútne nový proces v úprave vzduchu s cirkuláciou, ktorý prechádza cez filtračný blok s granulami soli, predovšetkým chloridu sodného. Jeho použitie sa odporúča predovšetkým v noci. Jeho pôsobenie je možné zvýšiť aj cez celý deň. Salin S2 zadržuje prach, odstraňuje dymový a nepríjemný zápach. Prístroj má jednoduchú konštrukciu.
KEDY SALIN S2 POMÁHA:

* zvyšuje odolnosť organizmu najmä u detí proti prechladnutiu,
* zabezpečí plnohodnotný a pokojný spánok,
* navodí psychickú pohodu a relaxáciu,
* znateľne znižuje problémy s chrápaním,
* pri astme, bronchitíde, zápale hrtana, alergii, zápale dutín

ROZDIELY MEDZI SALIN S2 a SALIN PLUS:

*

* Veľkosť čisteného priestoru ( Salin S2 do 40 m3, Salin Plus do 150 m3)
* Ovládanie prístroja ( Salin S2 kľúčom na adaptéri, Salin Plus tlačidlom priamo na prístroji)
* Hlučnosť ( Salin S2 viac rezonuje hladina šumu 60dB, Salin Plus hladina šumu 50dB)

BALENIE
soľný prístroj s filtrom, adaptér, sáčok so sušidlom (nepoužívajte, vyhoďte), návod na použitie, záručný list

UPOZORNENIE
V ojedinelých prípadoch sa môže na začiatku objaviť zvýraznenie javu kašľa. Rednutie sekrétov dýchacieho ústrojenstva aktivuje proces ich odstránenia. Kašeľ je hlavným mechanizmom pre dosiahnutie tohto procesu, pokiaľ nie je príliš intenzívny. Ak sú záchvaty kašľa príliš dotieravé, znížte napätie zariadenia na 6 V, prípadne obmedzte na začiatku dobu používania prístroja. Prístroj nespôsobuje koróziu v priestore použitia


Použitie:
Pre uvedenie prístroja do prevádzky vložte zástrčku adaptéra do konektora a potom vložte adaptér do zásuvky 230 V (striedavý prúd)

Každodenné používanie sa postupne zvyšuje od 1-2 hodiny až na 6-8 hodín. V prvých dňoch používania prístroja SALIN je množstvo vyžarovanej soli vo vzduchu väčšie a je možné, že všeobecné účinky na dýchacie ústrojenstvo môžu byť intenzívnejšie. Odporúča sa umiestniť pristroj na vzdialenosť 0.5-1.2 m od užívateľa, a to najmä v miestnostiach s vyšším objemom ako je stanovené. Je doporučené umiestniť prístroj vzdialený 1 m od podlahy a to najlepšie na úroveň komody. Neodporúča sa používať prístroj vonku alebo v priestoroch s väčšou vlhkosťou a výparmi (kúpeľne, bazény, sauny, pivnice, atď), v priestoroch zaprášených a v miestnostiach s olejovými aerosólmi (kuchyňa). Znižuje sa týmto doba využitia filtračného bloku!
Salin S2