logo
0

Oriflame Optimals Cream SPF 50 - Ochranný pleťový krém

  • Optimals Cream
30ml SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Optimals Cream SPF 50 - Ochranný pleťový krém

Starostlivosť o pleť je kľúčová pre udržanie jej zdravia a krásy, najmä keď čelí denným vonkajším vplyvom, ako je slnko a znečistenie. Tieto faktory môžu spôsobiť mdlosť, dehydratáciu a dokonca aj poškodenie pokožky, ako sú pigmentové škvrny a predčasné starnutie.

Ochranný pleťový krém SPF 50 Optimals je ideálnym doplnkom vašej každodennej starostlivosti. Tento výnimočný krém, vytvorený odborníkmi na výživu pleti, poskytuje účinnú ochranu proti agresívnym vonkajším vplyvom. Jeho zloženie obsahuje živiny z vybraných švédskych rastlín, technológie s prírodným pôvodom a účinnú ochranu proti znečisteniu.

S ľahkou konzistenciou, ktorá sa rýchlo vstrebáva, je tento krém skvelým podkladom na make-up. Jeho začlenenie do vašej pravidelnej starostlivosti o pleť podporí žiarivú, odolnú a zdravú pokožku, ktorú si zaslúžite.

Ráno naneste krém na čistú pokožku tváre a krku, vyhýbajte sa oblasti očí. V prípade potreby nanášajte opakovane pre väčšiu ochranu. Na dosiahnutie najlepších výsledkov začleňte krém do pravidelnej starostlivosti o pleť.
Optimals Cream