logo
0

Nivea Men Sensation Fresh Anti-Perspirant - Antiperspirant

  • Men Sensation
150ml SKLADOM
Nájdete v kategóriách
Nivea / Pánska kozmetika
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Men Sensation Fresh Anti-Perspirant - Antiperspirant

Dlhotrvajúci pocit čistoty a sviežosti, ktorý vydrží až 72 hodín? Presne to prináša Nivea antiperspirant s novou technológiou INFINIFRESH. Odstraňuje baktérie spôsobujúce zápach a jeho zloženie si bude rozumieť s vašou pokožkou. Po tomto antiperspirante už nebudete chcieť žiadny iný. Technológia INFINIFRESH, ktorá bojuje proti zápachu a udrží vaše podpazušie svieže až dlhých 72 hodín, odstraňuje baktérie už pred prvými náznakmi zápachu a silná vôňa je špeciálne prispôsobená na to, aby vám poskytla dlhotrvajúci pocit komfortu. Zloženie antiperspirantu neobsahuje silikóny ani etylalkohol a nelepí, a tak je príjemné na pokožke.

VLASTNOSTI:
- poskytuje ochranu proti poteniu a pachu potu až po dobu 72 hodín,
- technológia INFINIFRESH aktívne bojuje proti baktériám spôsobujúcim zápach,
- silná vôňa sa postará o dlhotrvajúci pocit čistoty a sviežosti,
- dermatologicky schválené zloženie nelepí a je šetrné k pokožke.

Extrémne horľavý aerosól. Nádoba je pod tlakom: pri zahrievaní sa môže roztrhnúť. Chráňte pred teplom, horúcimi povrchmi, iskrami, otvoreným ohňom a inými zdrojmi zapálenia. Zákaz fajčenia. Nestriekajte do otvoreného ohňa alebo iných zdrojov zapálenia. Neprepichujte alebo nespaľujte ani po použití. Chráňte pred slnečným žiarením. Nevystavujte teplote presahujúcej 50 °C/122 °F. Do odpadu vhadzujte iba úplne vyprázdnenú fľašu. Používajte iba na stanovený účel. Nestriekajte do očí. Nepoužívajte na poranenú či podráždenú pokožku. Vyvarujte sa dlhšej aplikácii a priamemu vdychovaniu. Uchovávajte mimo dosahu detí.

Pred použitím pretrepte a aplikujte priamo na čistú a suchú pokožku podpazušia zo vzdialenosti 15 cm. Nechajte antiperspirant zaschnúť, než sa začnete obliekať.
Men Sensation