logo
0

Herb Pharma Collagenceutical - biotechnologická emulzia na vyplnenie vrások 30 ml

  • Collagenceutical -
AKCIA SKLADOM
Nájdete v kategóriách
Zdravie / Prírodná kozmetika
Herb Pharma
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
PRODUKT COLLAGENCEUTICAL - BIOTECHNOLOGICKÁ EMULZIA NA VYPLNENIE VRÁSOK OBSAHUJE:
* Kombinácia peptidov a proteínov - poskytujú účinnú pomoc za účelom navrátenia hodnôt hladín kolagénu pre mladú aj zrelú pleť. Peptidová kombinácia účinnej látky si udržuje adekvátnu dlhodobú funkciu kolagénu, tým zabezpečuje zdravú a mladistvú pokožku.
* Palmitoyl Tripeptide-5 - dokáže redukovať a zmeniť vzhľad všetkých typov vrások.
* Palmitoyl oligopeptid - posilňuje pokožku a redukuje vrásky, pretože dokáže úbytok kolagénu v pokožke nahradiť. Má stimulujúce, hydratačné a omladzujúce účinky, ktoré zvyšujú jas, vitalitu a všeobecný stav pokožky.
* Fermentovaný extrakt Pseudoaltermonas Antartica - obsahuje glykoproteín, ktorý zabraňuje vysychaniu pokožky, zvyšuje tvorbu kolagénu a elastínu.
* Kyselina hyaluronová v lipozómovej forme - lipozómy sú okrúhle mechúriky zložené zo špecifických lipidov. Môžu obsahovať proteíny, peptidy alebo iné aktívne zložky, ktoré zohrávajú dôležitú úlohu pri udržiavaní pevnosti a pružnosti pokožky. Lipozómy pôsobia spoločne s bunkami epidermy, do ktorých uvoľňujú svoj obsah. Hyaluronát sodný sa kvôli svojim vynikajúcim a lubrikačným vlastnostiam používa pri problémoch so suchou pokožkou. Zohráva hlavnú úlohu v zadržiavaní vlhkosti a zachovávaní integrity štruktúry pokožky. Zjemňuje pokožku vystavenú slnečnému žiareniu, vracia ju pružnosť a pôsobí ako veľmi účinná a regeneračná zložka v procese starnutia, pri poraneniach a poruchách metabolizmu

BALENIE
30 ml

UPOZORNENIE
Výrobok je veľmi dobre znášaný a používa sa na všetky typy pleti. Napriek tomu sa pre jeho vysokú účinnosť odporúča pred prvým použitím prípravku otestovať na kúsku pokožky. Používaním prípravku sa môže prejaviť mierne pnutie pokožky, ktoré je prejavom rýchleho nástupu účinku pôsobenia prípravku. Otestujte reakciu pokožky nanesením prípravku na malú časť ošetrenej oblasti a pred úplným nanesením počkajte 24 hodín. Ak pocítite podráždenie alebo zvýšenú citlivosť, prestaňte prípravok používať. Zabráňte styku s očami. Pokiaľ sa výrobok dostane do očí, vypláchnite ich dôkladne vodou a jemne ich osušte. Skladujte pri teplote do 30 ºC. Pozor – pri rýchlom stlačení dávkovača dochádza k nasiaknutiu vzduchových bubliniek, čo by mohlo sťažiť dávkovanie prípravku. Pri dávkovaní je potrebné opakovane stlačiť pumpičku, aby došlo k vytlačeniu emulzie

Krajina pôvodu Švajčiarsko


Použitie:
Odstráňte viečko z prípravku, jemným stlačením dávkovača vytlačte potrebné množstvo emulzie a krúživou masážou aplikujte na pokožku tváre. Po nanesení prípravku počkajte cca 10 minút, prípadne potom použite svoju bežnú kozmetiku. Na dosiahnutie optimálnych výsledkov nanášajte emulziu 2x denne (ráno a večer), až sa dostaví požadovaný efekt. Potom na udržanie mladistvého vzhľadu aplikujte 1x denne. Uvoľňovací účinok lieku je postupný, kumulatívny a reverzibilný.
Collagenceutical -