logo
0

Farouk Systems Color Illuminate Platinum Blonde Purple Shampoo - Rozjasňujúci šampón pre platinovo blond a šedivé vlasy

  • Color Illuminate
355ml SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Color Illuminate Platinum Blonde Purple Shampoo - Rozjasňujúci šampón pre platinovo blond a šedivé vlasy

CHI Color Illuminate Platinum Blonde Purple Shampoo je vysoko špecializovaný šampón, ktorý bol vytvorený s cieľom poskytnúť dokonalú starostlivosť platinovo blond a šedivým vlasom. Vychádza z dlhoročných skúseností značky CHI, ktorá je významným hráčom v oblasti starostlivosti o vlasy a predstavuje kombináciu vysokej kvality a inovácie. Tento šampón je navrhnutý tak, aby aktívne bojoval proti nežiaducim žltým a medeným odtieňom, zatiaľ čo vlasy zároveň hydratuje a dodáva im lesk.

Účinky:
CHI Color Illuminate Platinum Blonde Purple Shampoo ponúka množstvo prínosov pre zdravie a vzhľad vašich vlasov. Jeho unikátne zloženie s fialovými pigmentmi pomáha efektívne odstraňovať nežiaduce teplé tóny, čo vedie k jasnejšej a viac definovanej platinovej alebo šedej farbe. Navyše, proteín hodváb poskytuje hydratáciu, spevňuje vlasy a zvyšuje ich lesk.

Vhodný pre:
CHI Color Illuminate Platinum Blonde Purple Shampoo je ideálny pre tých s platinovo blond alebo šedivými vlasmi, ktorí hľadajú efektívny spôsob, ako bojovať proti nežiaducim teplým tónom. Tento šampón je tiež skvelý pre tých, ktorí hľadajú produkt, ktorý môže vlasy nielen čistiť, ale aj hydratovať a dodávať im lesk.

Použitie:
Použitie CHI Color Illuminate Platinum Blonde Purple Shampoo je jednoduché a efektívne. Šampón naneste na vlhké vlasy a masírujte do peny. Nechajte pôsobiť na vlasoch po dobu 3-5 minút, aby fialové pigmenty mohli plne pracovať na neutralizácii teplých odtieňov. Potom vlasov dôkladne opláchnite. Pre najlepšie výsledky odporúčame tento šampón používať 1-2krát týždenne alebo podľa potreby na udržanie optimálnej farby vašich vlasov.
Color Illuminate