logo
0

Dědek Kořenář Nechtíkový olej MO 200 ml

  • Nechtíkový olej
AKCIA SKLADOM
Nájdete v kategóriách
Dědek Kořenář
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
POPIS
Nechtíkový olej (MO) sa do lymfy vstrebáva výborne ako zvonka, tak aj vnútorne. Predovšetkým do lymfy tráviacej trubice, odkiaľ jeho ďalší pozitívny vplyv pokračuje hrudným miazgovodov cez krv do pľúc a ďalej do celého tela.
Nechtíkový olej je univerzálny podporný prostriedok, ktorý sa vtiera do pokožky pri všetkých vnútorných problémoch zápalového charakteru. Pokožku skôr vysušuje tým, že rozpúšťa zoxidovaný a nekvalitné vlastný tuk pokožky a vstrebáva sa s ním do lymfatického systému a sčasti aj do väzív, kde umožňuje lepšiu vzájomný preklz ich pohyblivých častí.

DÁVKOVANIE
Vnútorné: 1 lyžička až 1 lyžica (2-10 ml) pri, po alebo mimo jedlo podľa znášanlivosti 1-3x denne. Je možné pridávať do oleja pre studenú kuchyňu v odporúčanom riedení 1:15.
Vonkajšie: Vtierajte 1-3x denne s prípadnou masážou, prebytok oleja zotrite. Ako obklad na uzliny priložte na 3-12 hodín podľa znášanlivosti. Pri hemoroidoch a vaginálnych ťažkostiach aplikujte 0,5-2 ml 1-2x denne. Nepoužívajte na otvorené rany a v blízkosti očí.

BALENIE
200 ml

UPOZORNENIE
Doplnok stravy. Vnútorné užívanie nevhodné pre deti do 3 rokov. Liečebné využitie konzultujte s lekárom. Uchovávajte v tme, suchu a chlade, v dobre uzavretom obale, mimo dosahu detí. Pred opaľovaním a ožarovaním Nechtíkový olej nemažte, pretože UV aj radiácie Nechtíkový olej ničí, a preto ho skladujte v tme a chlade. Vzhľadom k vysokej aktivite nesmie Nechtíkový olej zasychať na pokožke, ale je potrebné ho stierať. Kožu zvyčajne dlhším používaním vysušuje.

ĎALŠIE OZNÁMENIE
V našej ponuke nájdete taktiež ďalšie prípravky s nechtíkom lekárskym .
Ďalšie informácie nájdete v článku Mesiačik .
Nechtíkový olej