logo
0

Dědek Kořenář Divozelový zmes PK 200 ml

  • Divozelový zmes
AKCIA SKLADOM
Nájdete v kategóriách
Dědek Kořenář
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
DÁVKOVANIE
1/2-1 čajovú lyžičku (2,5-5 ml) rozmiešajte v šálke (100-250 ml) teplej alebo studenej vody alebo slabého čaju. Neodporúča sa používať vodu minerálne ani perlivú. Podávajte 2-6x denne okrem jedla. Pri respiračných alergiách pite 3-4x denne po dobu aspoň pol roka.

BALENIE
200 ml - dávka na cca 1-4 týždne

UPOZORNENIE
Doplnok stravy. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je náhrada pestrej stravy. Sediment bylinného pôvodu nie je na závadu. Ukladajte mimo dosahu detí. Chráňte pred svetlom a mrazom.

ĎALŠIE OZNÁMENIE
V našej ponuke nájdete taktiež ďalšie prípravky s Divozel veľkokvetý a ďalšie produkty na dýchacie cesty .
Ďalšie informácie nájdete v článku Divozel .

POPIS
Kašeľ vzniká podráždením receptorov v priedušnici napríklad hustým hlienom, ktorý sa pri dýchaní a čistenie priedušiek od prachu do pažeráka vlnia a chveje, čo receptory zaznamenávajú a nervový systém od určitej úrovne podráždenia spúšťa reflex kašľa. Suchý kašeľ nemusí pochádzať od dráždenia hlienom a často vzniká zo závažnejšie príčiny, väčšinou v dôsledku opuchu intimy priedušiek, alergia, vírusového zápalu alebo parazitárneho alebo nádorového pôvodu.
Záchvatový a silný kašeľ s vysokým tlakom vzduchu zatláča časť infekčného hlienu do hĺbky priedušničiek smerom ku sklípkům a môže preniesť zápal z priedušiek do pľúcneho tkaniva, kde sa prípadne aj rozvinie v zápal pľúc. Môže tiež nepriamo spôsobiť prasknutie cievky v mozgu či inde. Od určitej hranice kašlového záchvate dochádza aj k takému podráždenie priedušiek kašľom, že vzniká ich opuch, ktorý opakovane dráždi kašľa receptory k neutíchajúcemu až život ohrozujúcemu suchému kašľu.

PRÍDAVNÉ LÁTKY
voda, lieh 51%
Divozelový zmes