logo
0

Carbon Theory Charcoal, Tea Tree Oil & Vitamín E Breakout Control Overnight Detox Serum - Nočné detoxikačné sérum

  • Charcoal, Tea
30ml SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Charcoal, Tea Tree Oil & Vitamín E Breakout Control Overnight Detox Serum - Nočné detoxikačné sérum

Detoxikačné pleťové sérum poskytuje intenzívnu hydratačnú starostlivosť, ktorá pomáha predchádzať vzniku vyrážok a ďalších nedokonalostí. Obsahuje zapuzdrené čiastočky brusníc, ktoré sa po rozotrení vsiaknu do pokožky a sú bohaté na vitamín C a antioxidanty.

Overnight Detox Serum poskytuje intenzívnu hydratačnú starostlivosť, ktorá ako zjemňuje, tak pomáha predchádzať vzniku vyrážok a ďalších nedokonalostí. Vegánske zloženie obsahuje zapuzdrené čiastočky brusníc, ktoré sa po rozotrení vsiaknu do pokožky a sú bohaté na vitamín C a antioxidanty.

Ako funguje:
Vitamín E revitalizuje a omladzuje pokožku tým, že uzamyká vlhkosť, znižuje začervenanie a upokojuje podráždenie. Organické aktívne uhlie jemne odstraňuje bakterie, toxíny a prebytočný maz. Organický tea tree olej znižuje zápallivosť pokožky a odstraňuje pupienky.

Čo by ste mali vedieť:
intenzívna nočná starostlivosť redukuje zápallivosť pokožky redukuje začervenanie cruelty free predchádza vzniku nedokonalostí hydratuje pokožku vegánsky produkt vhodné pre všetky typy pleti

Použitie:
Po vyčistení pleti mydlom Charcoal & Tea Tree Oil Breakout Control Facial Cleansing Bar naneste plnú pipetu detoxikačného séra na chrbát ruky a potom naneste na čelo, bradu a tváre a krúživými pohybmi vmasírujte do pokožky.
Charcoal, Tea