logo
0

Carbon Theory Charcoal, Tea Tree Oil & Mineral Mud Breakout Control Facial Wet Mask - Minerálna bahenná maska

  • Charcoal, Tea
50ml SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Charcoal, Tea Tree Oil & Mineral Mud Breakout Control Facial Wet Mask - Minerálna bahenná maska

Hĺbkovo vyživujúca maska detoxikuje pokožku a pomáha predchádzať vzniku nedokonalostí. Zároveň jemne exfoliuje a zjemňuje pokožku, redukuje jej zápalovosť a začervenanie. Vhodná pre všetky typy pleti.

Ako funguje:
Minerálne bahno z Mŕtveho mora, ktoré je plné horčíka, prirodzene exfoliuje, upokojuje a opravuje pokožku. Organické aktívne uhlie jemne odstraňuje baktérie, toxíny a prebytočný maz. Organický tea tree olej znižuje zápallivosť pokožky a pôsobí ako prírodné antiseptikum. Bambucké maslo udržuje pokožku vyživenú a hydratovanú bez upchávania pórov.

Čo by ste mali vedieť:
Intenzívne hojí a opravuje pokožku exfoliuje a zjemňuje pokožku redukuje zápalovosť pokožky a začervenanie cruelty free bojuje proti vzniku nedokonalostí hydratuje vegánsky produkt maska vhodná pre všetky typy pleti

Použitie: Naneste tenkú vrstvu na čerstvo vyčistenú pleť, vyhnite sa perám a očnému okoliu. Nechajte 10-15 minút zaschnúť a potom dôkladne opláchnite teplou vodou. Nakoniec naneste hydratačný krém Vitamín E and Tea Tree Oil Breakout Control Facial Moisturiser."
Charcoal, Tea