logo
0

Carbon Theory Charcoal & Tea Tree Oil Breakout Facial Cleansing Wash - Čistiaci pleťový gél

  • Charcoal &
200ml SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Charcoal & Tea Tree Oil Breakout Facial Cleansing Wash - Čistiaci pleťový gél

Vegánsky čistiaci gél s obsahom prírodných zložiek detoxikuje a absorbuje nečistoty z pokožky. Je dermatologicky dokázané, že predchádza vzniku vyrážok a udržuje vašu pokožku čistú, vyváženú a hydratovanú.

Osvedčené a oceňované mydlo Charcoal & Tea Tree Oil Breakout Control Exfoliating Body Bar je teraz dostupné aj vo forme umývacieho čistiaceho gélu Charcoal and Tea Tree Oil Facial Cleansing Wash. Vegánsky čistiaci gél s obsahom prírodných zložiek detoxikuje a absorbuje nečistoty z pokožky. Je dermatologicky dokázané, že predchádza vzniku pupienkov a udržuje vašu pokožku čistú, vyváženú a hydratovanú.

Ako funguje:
Organické aktívne uhlie jemne odstraňuje bakterie, toxíny a prebytočný maz. Organický tea tree olej znižuje zápallivosť a pôsobí ako prírodné antiseptikum. Bambucké maslo udržuje pokožku vyživenú a hydratovanú bez upchávania pórov.

Čo by ste mali vedieť:
Hĺbkovo čistí hydratuje pokožku cruelty free / vegasnký produkt redukuje zápallivosť pomáha predchádzať nedokonalostiam (pupienkom, čiernym bodkám) pre všetky typy pleti

Použitie:
Naneste na vlhkú pokožku a vpracujte do krémovej peny, vyhnite sa citlivému očnému okoliu. Počkajte 30 sekúnd, potom opláchnite a osušte. Používajte ráno a večer ako prvý krok vašej každodennej starostlivosti o pleť.
Charcoal &