logo
0

Carbon Theory Charcoal & Tea Tree Oil Breakout Control Facial Exfoliating Scrub - Pleťový peeling

  • Charcoal &
125ml SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Charcoal & Tea Tree Oil Breakout Control Facial Exfoliating Scrub - Pleťový peeling

Pleťový peeling, ktorý bojuje proti nedokonalostiam pleti, jemne exfoliuje a čistí pokožku. Účinne odstraňuje nečistoty a prebytočný kožný maz, čistí upchaté póry a predchádza vzniku vyrážok.

Ako funguje:
Čiastočky pemzy urýchľujú prirodzenú exfoliáciu, ktorá uvoľňuje póry a zanecháva pokožku
žiarivú a sviežu. Kyselina citrónová z ružového grapefruitu jemne exfoliuje, odstraňuje odumreté kožné bunky a podporuje bunkovú výmenu. Organické aktívne uhlie jemne odstraňuje bakterie, toxíny a prebytočný maz. Organický tea tree olej znižuje zápallivosť a pôsobí ako prírodné antiseptikum.

Čo by ste mali vedieť:
Bojuje proti nedokonalostiam jemne exfoliuje vegánsky produkt vhodný pre všetky typy pleti hydratuje pokožku zmierňuje zápallivosť cruelty free

Použitie:
Naneste množstvo veľkosti končeka prsta na vlhkú pokožku a krúživými pohybmi vmasírujte. Vyhnite sa citlivému očnému okoliu a popraskanej alebo podráždenej pokožke. Dôkladne opláchnite teplou vodou a osušte. Potom naneste svoj obľúbený hydratačný krém, alebo ideálne náš Vitamín E a Tea Tree Oil Breakout Control Facial Moisturiser. V prípade podráždenia prestaňte používať. Používajte ráno alebo večer.
Charcoal &