logo
0

Bumble and bumble BB Don't Blow It Thick (H) Air Styler - Uhladzujúci krém pre hrubé a nepoddajné vlasy

  • BB Don't
150ml SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
BB Don't Blow It Thick (H) Air Styler - Uhladzujúci krém pre hrubé a nepoddajné vlasy

Predstavujeme Bumble and Bumble BB Don't Blow It Thick (H) Air Styler, revolučný uhladzujúci krém navrhnutý pre hrubé a nepoddajné vlasy. Tento inovatívny štylizačný produkt ponúka jasné riešenie na zvládnutie týchto typov vlasov, poskytuje prirodzený a zdravý vzhľad bez fénovania. Urobte z vašich nepoddajných vlasov minulosť a začnite ťažiť z výhod tohto uhladzujúceho krému.

Účinky:
Bumble and Bumble BB Don't Blow It Thick (H) Air Styler poskytuje výnimočnú kontrolu nad nepoddajnými vlasmi. Jeho výživné zloženie vyhladzuje vlasy, redukuje krepatosť a zanecháva vlasy hladké, lesklé a ľahko ovládateľné. Bez potreby fénovania alebo stylingu horúcim vzduchom môžete dosiahnuť prirodzene vyzerajúce, zdravo vyzerajúce vlasy.

Vhodný pre:
Tento uhladzujúci krém je ideálny pre hrubé a nepoddajné vlasy, ktoré potrebujú extra kontrolu a hladkosť.

Použitie:
Bumble and Bumble BB Nechcem Blow It Thick (H) air Styler je jednoduchý na použitie. Na vlhké vlasy aplikujte malé množstvo krému, rovnomerne ho rozprestrite a nechajte vlasy prirodzene uschnúť. Pre väčšiu kontrolu a definíciu môžete produkt aplikovať na suché vlasy. Po použití tohto krému budú vaše vlasy hladké, zvládnuté a zdravo vyzerajúce bez potreby použitia horúceho vzduchu.
BB Don't